В кожному місті України (та й в інших країнах теж) знайдеться як мінімум один район, про який місцеві жителі обов'язково скажуть: ось там, мовляв, вечорами краще не ходити. Подібна репутація не завжди правдива, а іноді тримається, що називається, “по старій пам'яті”, у районів, які вже давно стали цілком пристойними і респектабельними. Тим більше, що такі неприємності, як крадіжка або грабіж, не обов'язково трапляються саме в районах з подібною репутацією. І не обов'язково “вечорами”.

Як для ілюстрації вищесказаного цілком підійде неприємний випадок, що стався вранці 5 грудня у Миколаєві. А точніше, в мікрорайоні «Соляні», на перехресті вулиць 79-ї бригади і Партизанської Іскри.

Камера спостереження, що висить на вулиці Партизанської Іскри, зафіксувала зловмисника, який намагався, незважаючи на ранок і цілком хорошу видимість, здійснити пограбування. Жертвою виявилася йшла йому назустріч жінка. Підійшовши до неї, грабіжник несподівано обняв її, перекриваючи шлях до відступу, і стиха почав вимагати, щоб жінка віддала йому свою сумку. В іншому випадку грабіжник погрожував “прирізати” жертву. Вирішивши чинити опір, жінка стала вириватися і кликати на допомогу, в результаті чого грабіжник, не припиняючи своїх погроз, повалив її на землю і спробував задушити.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На щастя, шум і крики привернули увагу перехожої, що проходила поруч по вулиці 79-ї бригади і грабіжник, який, мабуть розраховував провернути все без зайвих свідків, змушений був ретируватися, незграбно спробувавши перед цим зробити вигляд, що він просто допомагав піднятися впалій жінці. Після чого вважив за краще якомога швидше зникнути з місця злочину, бадьорим кроком продовживши рух по вулиці Партизанської Іскри.

Сама жертва, завдяки своєчасній появі свідка події, не постраждала і, розповівши про погрози грабіжника, заявила, що буде писати заяву в поліцію. Дуже правильна, на наш погляд, дія в тому випадку, якщо вам не пощастило стати жертвою крадіжки або пограбування.


Нагадаємо, у центрі Москви сталася різанина

Як раніше повідомляв "Знай.ua" у Києві пограбували дружину екс-прем'єра

Також "Знай.ua" писав як не стати жертвою інтернет-шахраїв