У центрі російської столиці Москва накинувся на жінку з ножем невідомий неадекват і зник. Про це пише ТАСС у вівторок, 2 грудня, з посиланням на прес-центр Головного управління МВС РФ по Москві.

Як повідомляється, це сталося ввечері 1 грудня, на станції московського метро Луб'янка. Співробітник поліції виявив постраждалу і розповів, що їй були нанесені ножові поранення за межами метро – зтікаючи кров'ю, жінка спустилася на станцію і втратила свідомість. Потерпіла не була знайома з злочинцем, мотиви вчиненого невідомі – він не грабував жінку.

Як повідомила поліція, численні колоті та різані поранення живота, голови, обличчя та кінцівок виявили на жінці медики. Зараз постраждала перебуває в лікарні, про її стан нічого не відомо. Слідчі порушили кримінальну справу за статтею 111 КК РФ ("Заподіяння тяжкої шкоди здоров'ю"). Поліція шукає злочинця.

Як раніше повідомляв, "Знай.uа"у Львові неповнолітній підліток затіяв бійку в кімнаті гуртожитку і штрикнув ножем свого товариша, а після того, як побачив, що накоїв – порізав собі вени. Вербальний конфлікт переріс у різанину, і закінчився реанімацією для обох учасників.

Також ми повідомляли, що у Львові 25-річна дівчина скоїла самогубство, вистрибнувши з вікна.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Мертве тіло в калюжі крові виявили випадкові перехожі. Прибула на місце швидка допомога вже нічим не змогла допомогти нещасній – її травми виявилися несумісними з життям.

Моторошний суїцид потряс Львів. Дівчина, якій було всього 25 років, сиганула з балкона дев'ятого поверху з невідомих причин. Страшна звістка передало місцеве видання 032 з посиланням на працівницю Відділу комунікації Національної поліції України у Львівській області Іванну Кутнив. Трагедія сталася в п'ятницю, 30 листопада.

Перед цим стало відомо, що в Удмуртії сталося страшне: мати і бабуся разом зістрибнули з даху, залишивши записку, і потягли з собою восьмирічну дівчинку. Дитина не хотів стрибати, він хотів жити, однак неадекватні родичі були непохитні.

А в Миколаєві на очах у родичів покінчив з собою 26-річний військовий. Він просто вийшов з братом покурити на балкон і раптом стрибнув вниз. З'явилися криваві подробиці події.

У Миколаєві 26-річний учасник АТО покінчив життя самогубством, вистрибнувши з балкону багатоповерхівки. Як повідомили у відділі комунікації поліції Миколаївської області, інцидент стався 27 листопада приблизно в 22:00.