Правоохоронцям вдалося арештувати одного зі зловмисників, які напередодні пограбували інкасаторський автомобіль в Ірпені (Київська область). Поліцейським знадобилося менше доби, щоб вирахувати крадіїв, які привласнили 5 банківських касет.

«За інформацією банку, в них було 1,8 млн грн. Наразі гроші вилучено і знаходяться у відділі поліції», - повідомляє відділ комунікації Головного управління Національної поліції в Київській області.

Також зазначено, що автомобіль поліція виявила у Києві завдяки характерному пошкодженню, яке спричинило зіткнення з іншим транспортним засобом під час втечі грабіжників.

Зловмисники зуміли замінити номерні знаки. Натомість державні знаки, що помітили правоохоронці під час скоєння злочину, були вилучені з каналізаційного люку неподалік виявленого автомобіля. До того ж, неподалік позашляховика поліція виявила підозрілого чоловіка, під час особистого огляду якого було знайдено великі пакети – саме в них зловмисник збирався переносити чималу суму грошей.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У вилученому автомобілі, який зловмисники використали для скоєння злочину, за участю працівників «ПриватБанку» знайшли 5 касет із грошима. Затриманий чоловік станом на сьогодні знаходиться в ізоляторі тимчасового утримання.

Відомо, що він родом з Житомирщини, впродовж 15-ти років перебував у місцях позбавлення волі за вчинення розбоїв та грабежів. Востаннє його засудили до 10 років за скоєння розбійного нападу на помешкання, господар якого загинув від тяжких тілесних ушкоджень. Підозрюваного звільнили раніше свого терміну за так званим «законом Савченко».

Зараз правоохоронці встановлюють інших осіб вчинення злочину та вживають заходів щодо їх затримання. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч.5 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж).


Нагадаємо, що поліція відкрила кримінальне провадження за фактом пограбування авто інкасаторів.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", під Києвом схопили грабіжників, що напали на інкасаторську машину.

Також "Знай.ua" писав про те, хто платить за сотні ДТП копів.