Поліція Київської області відкрила кримінальне провадження за фактом зухвалого пограбування авто інкасаторів в місті Ірпінь. Нагадаємо той факт, що в суботу, 17 листопада, зловмисники скоїли напад на інкасаторів.

Про це стало відомо завдяки заяві начальника відділу комунікацій ГУ Нацполіції в Київській області Миколи Жуковича.

"Виробництво відкрили, і внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань кримінальне провадження за статтею грабіж - це стаття 186 ККУ. Зараз тривають оперативно-розшукові заходи, план "Перехоплення" не знімали", - розповів Жукович.

Відомо, що зловмисникам загрожує до 5 років позбавлення волі.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Варто нагадати, що в суботу, 17 листопада, зловмисники скоїли напад на інкасаторів Приватбанку в Київській області. Вони викрали 1,8 мільйона гривень. Про це повідомляє прес-служба Приватбанку.

"За даними СБ (Служби безпеки – ред.) банку, з інкасаторського авто викрадено 1,8 мільйонів гривень в спеціальних касетах, призначених для завантаження банкоматів, що значно знижує шанси грабіжників піти від відповідальності", – йдеться у повідомленні.

Прес-служба Приватбанку розповіла, що грабіжники збили водія-інкасатора на викраденій машині і заблокували в'їзд інкасаторського автомобіля.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що путінським бойовикам так званих "ДНР" і "ЛНР" прилітає не тільки від українських захисників, але і від "руського міра", причому прямо в Росії. Так, у мережі з'явилося відео на якому можна спостерігати за тим, як невідомий б'є двох бойовиків. Дане відео у соцмережі Facebook опублікував офіцер ЗСУ Анатолій Штефан "Штірліц".

Нагадаємо, зухвале пограбування в Києві: нардепа обчистили до нитки" в торговому центрі, позбавили найголовнішого.

Як повідомляв Знай.uа розлючена перукарка три дні ґвалтувала чоловіка, який намагався її пограбувати.

Знай.uа писав, мобільне пограбування: на трьох українських операторів відкрили кримінальні справи.