В суботу ввечері, 24 листопада машину дружини екс-прем'єр-міністра України Анатолія Кінаха пограбували. Винесли чорну сумку, в якій були речі, які мають цінність тільки для самої власниці. Про це розповіла сама Марина Кінах на своїй сторінці в Facebook.

"SOS! Прошу допомоги... Навпроти Цуму, біля кіоску "Київська перепічка", у мене пограбували машину... Вкрали велику чорну сумку... Я в шоці! Поверніть, будь ласка, за винагороду! Речі цінні тільки для мене...", — написала вона.

SOS! Прошу помощи... Напротив ЦУМа, возле киоска ,, Украинская перепичка,, у меня ограбили машину... Украли большую...

Geplaatst door Maryna Kinakh op Zaterdag 24 november 2018

Марина Кінах — Заслужена журналістка України, прес-секретар Союзу промисловців і підприємців України. Дружина Анатолія Кінаха, екс-прем'єр-міністра України, який обіймав керівну посаду в 2001-2002 роках.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше ми писали, що поліція Київської області відкрила кримінальне провадження за фактом зухвалого пограбування авто інкасаторів у місті Ірпінь. Нагадаємо той факт, що в суботу, 17 листопада, зловмисники скоїли напад на інкасаторів.

Про це стало відомо завдяки заяві начальника відділу комунікацій ГУ Нацполіції в Київській області Миколи Жуковича.

"Виробництво відкрили, і внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань кримінальне провадження за статтею грабіж - це стаття 186 ККУ. Зараз тривають оперативно-розшукові заходи, план "Перехоплення" не знімали", - розповів Жукович.

Також раніше ми писали, що у середу, 14 листопада, обікрали народного депутата Ярослава Едакова прямо у торговому центрі. Пропажу особистих речей він виявив лише після прогулянки.

Інцидент стався в Шевченківському районі Києва в торговому центрі "Україна" на площі Перемоги. Народний депутат від фракції "Народний Фронт" разом з дочкою провів в універмазі близько півтори години.

Нагадаємо, українці отримають податкову знижку: що треба зробити до кінця року. ua, звідки з'явився Рабинович в політиці.

Знай. ua писав, що Київ подарував вбитому Нємцову сквер в самому цікавому місці.