Київські правоохоронці засікли "сходку" впливових кримінальних авторитетів із усієї країни, які зібралися у столиці.

поліція
поліція

Про це повідомив глава Національної поліції В'ячеслав Аброськін.

Аброськін розповідає, що чоловіки зібралися під приводом вшанування пам'яті померлого колишнього власника "злодійського общака" Мамеда.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

У Києві зібралися 47 представників криміналітету, а також ряд впливових "бізнесменів" з Донецької області. Однак "сходку" припинили співробітники Департаменту стратегічних розслідувань.

"Працівники Департаменту стратегічних розслідувань тільки за останні два місяці зібрали матеріали на 442 "злодіїв в законі", які знаходяться на волі і проживають на території колишніх країн СНД і Європи, зокрема для 256 з них СБУ і ГТС України були виставлені заборони на в'їзд в країну", - заявив Аброськін.

Також він додав, що не буде такого, щоб злодії відчували себе в Україні вільно.

"Де буде можливість, там будемо їх "бити", - резюмував він.

Вчора 47 представників криміналітету, а також ряд впливових «бізнесменів» Донеччини зібралися у Києві на «сходку» під...

Geplaatst door Vyacheslav Abroskin op Dinsdag 27 november 2018

Нагадаємо, попри запровадження численних контролюючих органів, таких як НАБУ, САП та інші, в Україні, на жаль, досі процвітає кримінальне середовище.

І не просто успішно продовжує свою діяльність, а й взяло під свій контроль чиновників, політиків, прибутковий бізнес. Це особисто підтвердив перший заступник голови Національної поліції України В'ячеслав Аброськін.

Раніше Знай.uа писав про те, що військові дії на Донбасі принесли багато горя і бід українцям.

Війна на Донбасі
Війна на Донбасі

Країна четвертий рік намагається оговтатися від того, що відбулося і відбувається на Сході. Однак там, де для одних проблеми і біль - для інших, банально, можливість заробити, пише "Антикор".

Також Знай.uа повідомляв, що суддя з окупованої республіки Крим, який перебував у розшуку понад шість місяців, врешті потрапив до рук Служби безпеки України в Києві.