Суддя з окупованої республіки Крим, який перебував у розшуку понад шість місяців, врешті потрапив до рук Служби безпеки України в Києві. Спочатку його ловили в Дніпрі, проте затримати його вдалося лише в Києві, на вулиці Вітряні Гори.

Повідомляється, що колишній голова Автономної Республіки Крим Валерій Чорнобук був оголошений в розшук ще у липні. У Дніпрі йому вдалося уникнути арешту, і весь цей час він переховувався на території України. Вилетіти або виїхати за кордон чиновник не міг, оскілки пильні правоохоронці оголосили його у міжнародний розшук.

Наголошується, що затриманому оголосили підозра, після чого йому оберуть запобіжний захід. Сам Чорнобук попросив, щоб його адвокатом була дружина. Як повідомляється, суддя був затриманий на вулиці Вітряні Гори.

Валерій Чорнобук обіймав посаду голови Апеляційного суду Криму з 2011-го по 2014 рік. У липні 2018-го Юрій Луценко повідомив, що Чорнобук вів підривну діяльність — допомагав РФ і її представникам перехід кримських судів на здійснення правосуддя на підставі російського законодавства.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, раніше Знай.uа писав про сина судді, який вбивав людей заради розваги.

На Дніпропетровщині в Павлодарі набирає обертів скандал навколо жорстокого злочину: двоє студентів напідпитку, просто заради розваги побили трьох чоловіків.

Всі троє побитих - загинули, останній з потерпілих помер у лікарні в ніч на 30 жовтня.

За інформацією місцевих ЗМІ, один з винуватців масового вбивства - син місцевої судді.

Також ми повідомляли про те, що на Донбасі затримали скандального екс-регіонала. Спіймали екс-народного обранця, місцевого кримінального авторитета на прізвисько Вася Гаркавий" та його спільника, які влітку напали на військового.

Як повідомив відділ комунікації ГУ НП в Донецькій області, тоді двоє озброєних чоловіків, один з яких представився "смотрящим" за містом", вимагали платити їм гроші, приставляли пістолет до голови потерпілого і погрожували застрелити його та ще двох осіб.

Крім того, стало відомо, що у Кривому Розі затримали парочку холоднокровних убивць, які закопували у себе у дворі трупи, у вбитих відрізали вуха і згодовували їх собакам.

Так, на околиці Кривого Рогу напівпокинутий двір сьогодні обходять стороною, а дітям суворо забороняють гуляти біля цього жахливого місця.

І неспроста, все через "кладовища", яку сформували 29-річний росіянин, який переховувався від міжнародного розшуку, і 65-річний пенсіонер, який відсидів у в'язниці півжиття за продаж наркотиків та вбивство.