У суботу, 9 лютого, близько 22.00 в "Linas cafe", яке розташоване на Великій Васильківській, 5 трапилося ЧП - відвідувачі відкрили стрілянину, про що повідомляє Страна.иа. Згідно з даними джерел в правоохоронних органах, поліцію викликала адміністрація розважального закладу, повідомивши на "102", що в кафе перестрілка і є поранені. Крім цього, надійшов дзвінок від потерпілого, який попросив правоохоронців приїхати.

На місце події прибули екіпажі поліції особливого призначення. По приїзду в кафе правоохоронці виявили 35-річного чоловіка з пораненням в область живота, якому медики вже надавали першу допомогу. Він повідомив, що під час відпочинку в компанії свого друга у них виник конфлікт з іншою компанією, яка складалася з трьох хлопців і двох дівчат. Зав'язалася бійка, після чого один з опонентів відкрив стрілянину з травматичного пістолета. В результаті чоловік отримав вогнепальне поранення черевної порожнини.

В ході огляду місця події поліції вдалося виявити травматичний пістолет "Форт-17Р", який його власник сховав у подушках на одному з диванів в приміщенні закладу. На даний момент відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 КК України (Хуліганство із застосуванням зброї), санкція якої передбачає покарання у вигляді 7 років позбавлення волі.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що камера одного з столичних будинків зняла двох чоловіків, які ходили по поверхах і оглядали двері і запірні пристрої, після чого робили якісь помітки. Очевидно, що всі маніпуляції невідомі проводили для того, щоб надалі їм було простіше проникнути в певні квартири. Як стало відомо, всі події відбулися в Солом'янському районі Києва.

Як повідомляв портал "Знай.uа": через аварію на водопроводі в центрі столиці рух тролейбусів у напрямку до Майдану Незалежності перекрито. У повідомленні "Київпастрансу" йдеться: "10 лютого продовжено виконання робіт по ліквідації аварії на водопровідній мережі на вул. Січових Стрільців, 25. Рух тролейбусів маршрутів №№ 6, 16, 18 на ділянці від вул. Чорновола В. до Майдану Незалежності закрито".

Також "Знай.uа" писав, що в Голосіївському районі столиці сталася масштабна пожежа в офісній будівлі. На гасіння вогню у рятувальників пішло кілька годин, при цьому залучили 80 рятувальників та 16 одиниць спецтехніки. Також відомо, що постраждалих в результаті пожежі немає.