В ніч на суботу, 2 березня, легковий автомобіль Kia Cerato збив людину в той час, як вона переходила дорогу по пішохідному переходу, про що стало відомо з повідомлення Інформатора. Трагедія сталася близько 23:40 неподалік від станції метро Голосіївська.

Згідно з отриманою інформацією, водій не зупинив машину після аварії і протягнув чоловіка більше ста метрів по дорозі. Після трагедії водій зник, а потерпілий від отриманих ушкоджень загинув на місці. Зі слів очевидців події, автомобіль темного кольору, але його марку і модель розглядіти не вдалося. Відзначається, що машина проїхала на червоне світло і збила чоловіка, який у цей момент йшов по переходу.

ДТП в Києві

Згідно з попередніми даними, водій навіть і не думав збавляти хід і протягнувши нещасного близько ста метрів далі по дорозі, зник з місця події.

Варто відзначити, що свідки оперативно викликали медиків і правоохоронців, однак шансів вижити у потерпілого практично не було. Повідомляється, що чоловік 1978 року народження проживав у Києві.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

ДТП в Києві

Після того, як екіпажі патрульної поліції прибули на місце події, вони виставили огорожу і зайнялися опитуванням свідків. Через нетривалий час, вивчивши записи розташованих неподалік камер спостереження, вдалося встановити, що винуватцем трагедії стала синя Kia Cerato, яка зникла в напрямку станції метро Теремки.

ДТП в Києві

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що мітингувальники в столиці України прорвалися в будівлю обладміністрації з вимогою зустрітися з мером. Причиною заворушень стали численні незаконні забудови в Києві, однак чиновники, які сприяли їх появі, до відповідальності так і не притягнуті.

Як повідомляв портал "Знай.uа": київський аеропорт відновив роботу після перевірки інформації про замінування. Воно надійшло на електронну пошту близько 15:00. На місце події прибули вибухотехніки, кінологи і слідчо-оперативна група, які обстежили будівлю аеропорту і прилеглу територію.

Також "Знай.uа" писав, що в Києві на смерть розбився молодий військовий, який випав з балкона багатоповерхового будинку. Повідомляється, що балкон був розташований на 16 поверсі.