У Києві на гарячому попалась жінка, яка просила милостиню в метро. Як виявилось, вона видавала себе за людину з проблемами зі здоров'ям. Про це повідомляється у Facebook на сторінці "Київ оперативний", де опубліковано відповідне відео.

У повідомленні сказано, що часто кияни могли зустріти жінку-інваліда в метро. У бідолашної ноги були скручені всередину, вся трусилася, голова хиталася і жила окремим життям від тіла, жалісний голос зводив з розуму сердобольних і небайдужих людей.

"Як виявилося, це все обман. Кожен день у неї змінювалися симптоми, або вона перегравала. І тут! У день моєї зйомки її в метро, через пару годин зустрічаю її абсолютно здоровою, з пачкою грошей в ТЦ "Проспект", - йдеться в повідомленні.

Многие киевляне видели ее в метро. Ноги скрученны внутрь, вся тресется, голова шатается, жалостный голос. Но! Как оказалось, это все обман. Каждый день у нее менялись симптомы, либо она переигрывала. И тут! В день моей съёмки ее в метро, через пару часов встречаю ее абсолютно здоровой, с пачкой денег(!) в ТЦ " Проспект". Я так был удивлен магии исцеления, что аж воскликнул, она это услышала и кажись поняла, что я что-то знаю, после чего стала быстро направляться к выходу. Я пошёл за ней, думаю, может показалось, а нет - уверено топает своими «ромскими» здоровыми ножками на выход.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще
Geplaatst door Киев Оперативный op Vrijdag 12 april 2019

"Я так був здивований магією зцілення, що аж вигукнув, вона це почула і зрозуміла, що я щось знаю, після чого стала швидко прямувати до виходу. Я пішов за нею, думаю, може здалося, а ні - впевнено тупотить своїми "ромскими" здоровими ніжками на вихід", - розповів автор відео.

Дехто із киян каже, що дівчина багато років вже в цьому бізнесі.

Відео в соцмережі активно коментують користувачі: "Був час, коли кожен день їздив у метро і люди дуже часто давали гроші. Їм вірити не можна абсолютно і, в свою жалість і співчуття потрібно направляти в потрібне русло. Краще годують бездомних тварин", " давати їм гроші. Є безліч фондів, де потрібна допомога і є всі документи. А ці подаяння - гра на публіку. Вже скільки репортажів було про обман, а все одно гроші кидають в пакетика", "Досить подивитися на її взуття!При таких патологіях вистачає пару днів,щоб вона стопталась в бік викривлення,а у неї все ціле!Оскара їй!ютно і, в свою жалість і співчуття потрібно направляти в потрібне русло. Краще годують бездомних тварин".

Нагадаємо, Елтон Джон опинився в інвалідному кріслі: що сталося з геніальним музикантом.

Як повідомляв раніше "Знай.uа", великий і жахливий Оззі Осборн був змушений перенести другу половину концертного туру "Ніяких більше турів 2" у зв'язку з травмою.

Також "Знай.uа" писав про те, що Вупі Голдберг знову обдурила смерть.