Сер Елтон Джон планує піти на пенсію тільки після того, як завершить трирічне світове турне, що включає більше 300 концертів.

Проте в цей четвер 72-річний легендарний музикант опублікував на своїй сторінці Instagram знімок, на якому він сидить в інвалідному кріслі.

Втім Елтон поспішив запевнити своїх фанатів, що немає приводу для хвилювань.

Музикант підписав знімок: "Навіть вивих щиколотки не завадить мені побачити один з найкрасивіших музеїв в світі".

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Слід зазначити, що травма не заважає музиканту стежити за власним стилем. Елтон був одягнений у блакитний спортивний костюм, білі кросівки і неодмінно в традиційні окуляри.

У травні минулого року Елтон Джон зізнався, що готовий попрощатися з гастрольної життям, так як "з нього вистачить".

Елтон Джон

"Я з нетерпінням чекаю на прощання. Це не рекламний трюк, тому що я прощаюся з гастролями, з мене вистачить. Чесно кажучи, я хочу рухатися далі і робити різні речі", — заявив тоді Елтон.

Але мабуть тоді музикант поквапився з завершенням музичної кар'єри. Так як в майбутньому на його талант розраховує королівська родина.

Елтон Джон

Раніше стало відомо, що легендарний співак буде навчати майбутню дитину Меган Маркл і принца Гаррі музичної граматики. Відзначається, що про це його особисто попросила Маркл, зазначивши, що саме "Джон ідеальний чоловік для того, щоб навчати дітей гри на фортепіано".

Варто зазначити, що 72-річний співак вже досить давно дружить з королівської сім'єю. Відомо, що загиблу принцесу Діану він вважав дуже близькою подругою і присвятив їй сингл Candle in the Wind 1997 року.

Принц Гаррі і Елтон Джон

Нагадаємо, дружина великого і жахливого Оззі Осборна розповіла нові подробиці про самопочуття музиканта.

Як повідомляв раніше "Знай.uа", великий і жахливий Оззі Осборн був змушений перенести другу половину концертного туру "Ніяких більше турів 2" у зв'язку з травмою.

Також "Знай.uа" писав про те, що Вупі Голдберг знову обдурила смерть.