Стільниковий оператор Kyivstar подав до Укрпатенту заявку на реєстрацію торгової марки (ТМ) «Якісний 4G вже в метро». Про це повідомила Ліга.Tech.

Відомо, що відомство зареєструвало документ від компанії 16 квітня. Оператор під вказаною ТМ буде надавати телекомунікаційні, фінансові та рекламні послуги.

Протягом багатьох років мобільні оператори Kyivstar, Vodafone Україна і lifecell намагалися забезпечити столичний метрополітен мобільним інтернетом. У 2018 році повинно було початися будівництво єдиної для всіх операторів інфраструктури для 3G/4G. Тоді вартість проекту була близько 270-300 млн грн.

Нагадаємо, що мобільний оператор Kyivstar блокує своїх абонентів у рамках послуги перенесення номера MNP.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, у зв'язку зі скаргами абонентів, що надійшли з 1 по 31 травня, на компанію Kyivstar чекають перевірки.

Також портал Знай.uа писав, що протягом останнього місяця практично всі оператори в Україні перейшли на новий тариф, і тепер українці платять не за місяць, а за 28 днів.