З'явилася інформація, що тепер в Україні за паркування для електрокарів не зможуть штрафувати через досить кумедну формальність. Відомо, що обіцяні з 1 січня штрафи за паркування на місцях для зарядки електрокарів можна буде легко скасувати в суді.

Про це стало відомо завдяки публікації одного з українських автопорталів.

Поліція, фото з вільних джерел
Поліція, фото з вільних джерел

Вся справа в тому, що зараз будь-яке авто оснащено електричними двигунами - в приводі двірників, склопідйомники, системи опалення салону тощо. Таким чином кожен автомобіль (з бензиновим, дизельним або електричним двигуном) формально підпадає під визначення "транспортний засіб, оснащений електричними двигунами (одним або кількома)".

Також цікавий той факт, що саме для таких автомобілів за законом призначено стоянки для електрокарів. Таким чином, у суді штраф за таке порушення можна буде легко скасувати.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, китайське мистецтво в Tesla: в мережі показали нову модель автомобіля від Ілона Маска.

Як повідомляв Знай.uа смуга невдач Ренати Литвинової: після ДТП на день народження актрису засудили.

Знай.uа писав, Ілон Маск назвав день Х колонізації Марса: коли мільйон людей вирушать на червону планету.