Український лідер Володимир Зеленський ушанував пам’ять жертв політичних репресій та відвідав Національний історико-меморіальний заповідник "Биківнянські могили", де заявив, що безпека українців в пріоритеті для нього.

Про це йдеться на сайті Офісу президента.

Відтак, як відзначається, глава держави взяв участь у заходах до Дня пам’яті жертв політичних репресій, зокрема поклав квіти до братської могили, а також встановив лампаду біля центрального монумента меморіалу "Биківнянські могили".

Зеленський, фото: Офіс президента

"Шокують колосальні масштаби злочинів та їхня антигуманна природа. Абсолютно чужа як законам нормального людського буття, так і суспільному устрою цивілізованого світу. Тоталітарна машина без вагань знищувала на своєму шляху людські життя та долі", - сказав Зеленський.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Водночас глава країни наголосив, що сучасні та наступні покоління повинні зробити все задля неповторення подібних злочинів:

"У незалежній демократичній Україні життя та здоров’я громадян завжди буде моїм безумовним пріоритетом".

Нагадаємо, Зеленський негайно звернувся до українців: "Нам потрібно більше...".

Як повідомляв Знай.uа Зеленський розповів, коли Україна вступить в ЄС – "Цей день настане…"

Знай.uа писав, одним — карантин, а іншим — німецький монстр: глава офісу Зеленського Єрмак в розпал коронавірусу купив Mercedes.