Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість висловила своє занепокоєння коронавірусом COVID-19, закликаючи сидіти вдома на карантині, як робить це сама зіркова красуня разом із маленькими доньками - Тільдою і Євою. Так, артистка порадувала численних шанувальників пікантними архівними кадрами, позуючи в бікіні леопардового кольору і футуристичних окулярах, прикриваючись лише шкіряною курткою. Світлана також поскаржилася на погану погоду і сіре небо.

таке затягнуте небо☹️ А що у Вас з погодою? що радує сьогодні Вас? поділилася емоціями Лобода

Фолловери не пройшли повз: "Кадри зі зйомок кліпу??? 🤤🤤🤤", "Неймовірно красиво ❤️😍🔥", "Розкішний образ❤️😍🔥", "Дуже красива 😍😍😍", "Ойййй красунечка😙😙🔥🔥🔥Лук вогонь!Люблю тебе 😍😙🔥", "найкрасивіша 😍♥️", "Твій пост радує", "Комусь щастить,якщо він ваш!🔥💣🌹🤟👏🍀👌🏿🍀❤️".

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Варто відзначити, що незважаючи на самоізоляцію, Світлана активно займалася спортом, завдяки чому тепер може похвалитися ідеальними формами навіть на компрометуючих фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.