Відомий журналіст Дмитро Гордон збирається взяти інтерв'ю у експрезидента України Віктора Януковича, який втік у Росію. Про це Він заявив у програмі Час Голованова на каналі Україна 24.

Гордон зазначив, що "для повноти картини" йому не вистачає ще кілька інтерв'ю – з Януковичем, президентом Росії Володимиром Путіним і п'ятим президентом України Петром Порошенком.

"Переговори з Віктором Януковичем тривають, Володимир Путін на зв'язок не виходить, Петро Порошенко на сьогоднішній день від інтерв'ю відмовився, і дарма", - заявив журналіст.

За його словами, "Віктор Федорович Янукович дуже хоче дати інтерв'ю".

"І у мене є непрямі підтвердження, докази. І я думаю, що наше інтерв'ю з Віктором Федоровичем буде дуже цікавим. Тому що я думаю, що Віктор Янукович – жертва. У мене є стійка вже думка, що він жертва розіграної навколо нього комбінації, і я хотів би з ним про це поговорити", - зізнався Дмитро.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

При цьому на прохання розкрити подробиці анонсованого інтерв'ю Гордон відповів "не можу".

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, достатньо матеріалу для суду в Гаазі – журналіст Bellingcat розповів, у чому Гіркін зізнався Гордону.

Як повідомляв портал Знай.uа, Гіркін і Поклонська викопали яму Путіну – зробили послугу СБУ.

Також портал Знай.uа писав, що Гордон після Поклонської защебетав з терористом Гіркіним і нарвався на праведний гнів українців.