Відомий український журналіст, ведучий телепередачі "В гостях у Дмитра Гордона" Дмитро Гордон стверджує, що глава держави Володимир Зеленський недосипає, а також у нього зовсім немає часу для того, щоб нормально поїсти. Про це він повідомив в інтерв'ю "Комсомольская правда".

Дмитро Гордон

Так, журналіст розповів, що у нього була зустріч з українським лідером в Офісі президента, під час якої Зеленський "накинувся на печиво і хаотично запивав його водою", так як був дуже голодний.

"Це було в Офісі Президента, на Банковій, поставили там вази з печивом. І президент одразу накинувся на печиво, як зголодніла людина. Я запитав: а що сталося? Він каже: я голодний, просто немає часу поїсти. І це печиво він хаотично запивав водою. Тобто - змучений чоловік роботою. Це видно. Синці під очима. Недоспавший, недоївший. Але - щиро намагається щось зробити для своєї країни. У мене немає ніяких сумнівів сьогодні, через більш ніж півроку після виборів, що він реально хоче увійти в підручники української історії. Він хоче зробити те, чого не зробив до нього ніхто з попередників", - заявив він.

Дмитро Гордон

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, що Євген Кошовий, актор студії "Квартал 95" розповів в інтерв'ю Дмитру Гордону, як одного разу Володимир Зеленський, президент України, посварився з російським естрадним співаком Стасом Михайловим.

Як повідомляв портал Знай.ua, Євген Кошовий зізнався, що ночував з Володимиром Зеленським в одному номері з-за гри у PlayStation.

Також портал Знай.ua писав, в одному з недавніх інтерв'ю відомий журналіст Дмитро Гордон спробував видати своє бачення про вибори мера Києва.