Український журналіст Дмитро Гордон висловив власну думку з приводу неминучої поразки Путіна в Україні.

Відповідна заява пролунала у ефірі одного з українських телеканалів, передають ЗМІ.

За словами Гордона, проблема російського лідера Володимира Путіна насамперед у тому, що він завжди вважав, що росіяни і українці - це один народ, і саме з цієї причини він зазнає поразки в Україні.

Володимир Путін
Володимир Путін

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"Путін завжди зазнавав поразок в Україні. Завжди. Починаючи з 2004 року, коли він тричі привітав Януковича з президентством. Для розвідника - це ганьба страшна. Треба ж так не розуміти Україну!", - заявив Гордон.

Також Гордон розповів, що хтось колись йому розповів, що нібито Путін щиро не розумів, чому влада України не може розігнати протестуючих під час акцій. Гордон додав, що він не може назвати ім'я цієї людини, але той запевняв, що Путін висловлював нерозуміння того, що влада не може придушити Майдан.

"Мовляв, як це можна? Розігнати до біса - і все! Йому співрозмовник сказав: "Володимир Володимирович, Україна - інша країна". "Яка інша? Це один народ". Тобто у нього закладено, що росіяни, українці і білоруси - це один народ, але це не так", - додав Гордон.

Нагадаємо, Росія не захоплювала Крим. Півострів здався добровільно. А війну на Донбасі розв'язав зовсім не президент РФ Володимир Путін, а українська влада, яка почала "бомбити" з літаків Луганськ.

Таку думку в інтерв'ю Дмитру Гордону на телеканалі 112 висловив відомий український композитор і шоумен Володимир Бистряков.

Для початку артист висміяв європейські цінності та прагнення України в ЄС. Мовляв, нісенітниця все це, а ми живемо під боком в економічного гіганта Росії, якій ми даремно "грубіянимо".

Раніше Знай.uа писав про те, що колишній президент України Віктор Янукович потрапив на лікарняне ліжко за кілька днів до того, як повинен був сказати останнє слово в українському суді. Він є обвинуваченим у справі про державну зраду. Стало відомо про його стан.

Віктор Янукович
Віктор Янукович

Також Знай.uа повідомляв, що соцмережі підірвало від жартів про "своєчасну" травму Януковича.