Колишній президент України Віктор Янукович потрапив на лікарняне ліжко за кілька днів до того, як повинен був сказати останнє слово в українському суді. Він є обвинуваченим у справі про державну зраду. Стало відомо про його стан.

Адвокат екс-президента розповів, що Віктор Янукович через травми не може навіть самостійно вставати з ліжка і пересуватися.

Про це адвокат Олександр Горошинський заявив у понеділок, 19 листопада, в Оболонському суді Києва.

За словами Горошинского, йому вдалося вийти на зв'язок і коротко особисто поспілкуватися зі своїм клієнтом в московській лікарні лише в суботу, 17 листопада, на другу добу свого перебування в Росії. До цього він не мав можливості навіть поговорити з Януковичем.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

"В мене відбулася коротка зустріч з Януковичем в лікарні, де, власне кажучи, мною було з'ясовано, що Віктор Янукович був госпіталізований у зв'язку з важкою травмою. На сьогодні він перебуває на лікуванні, і фактично не має можливості самостійно пересуватися, не має можливості самостійно взагалі піднятися з ліжка", – розповів адвокат.

На руках Горошинський має довідку лише про попередній діагноз Януковича. Остаточний, за його словами, буде встановлено лише днями. Попередньо лікування екс-президента займе не менше 2-3 тижнів.

Горошинський також розповів про те, що Віктору Януковичу наклали ортопедичне пристосування (лангетку). Його використовують при переломах і вивихах.

У свою чергу, прокурор Військової прокуратури Руслан Кравченко переконаний на підставі наданої довідки, що травма не є серйозною і вона дозволяє Януковичу вийти на зв'язок з лікарняної палати по відеоконференції.

Нагадаємо, "многоходовочку" Януковича розклали по поличках. Юристи розповіли, чого домагається "легітимний".

Як повідомляв Знай. ua, вічно "легітимний" Янукович не зможе навіть сказати останнє слово, в лікарні його більше немає. Адвокати вже збирають останні довідки.

Знай. ua писав, що мережа жахнуло останнє фото побіжного президента. Фото опублікував адвокат екс-президента.