Колишній президент України Віктор Янукович не виступить з останнім словом у суді через госпіталізацію. Травми, на думку юристів, з'явилися в дуже вдалий момент для обвинуваченого.

Голова ради експертної групи "Сова" і професор права Михайло Саава сумнівається в тому, що Віктор Янукович насправді отримав травму.

Юрист вважає, що для Януковича дуже вдало ця уявна або реальна травма дозволить його адвокатам максимально затягнути винесення вироку і влаштувати так, щоб вирок не оголошували річницю Евромайдана – 21 листопада.

"Думаю, що команда Януковича і Москва будуть відтягувати винесення вироку на максимально можливий термін. Думаю, що вони хочуть відійти в часі подалі від річниці Революції гідності, щоб був менший суспільний резонанс вироку", - пояснив юрист.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Суддя-міжнародник Володимир Василенко переконаний, що навіть затягування процесу ніяк не вплине на його підсумок.

"Янукович виступить на суді напередодні початку Майдану, чи не виступить — це, по суті, ніяк не вплине на остаточний результат процесу. Я не бачу тут ніякої небезпеки", - зазначив суддя.

Раніше повідомлялося, що екс-президент України Віктор Янукович перебуває в лікарні і пробуде там як мінімум 3 тижні, тому суд у справі про держзраду він пропустить.

Стало відомо, що колишній президент був госпіталізований у Москві в клініці імені Скліфосовського у п'ятницю, 16 листопада. Екс-гарант Янукович потрапив у лікарню, так як не міг самостійно рухатися, лікарі підозрюють травми хребта і коліна.

Нагадаємо, термінова госпіталізація Януковича: мережа жахнуло останнє фото побіжного президента. Фото опублікував адвокат екс-президента.

Як повідомляв Знай. ua, Янукович потрапив у реанімацію, все про травму "легітимного". Екс-президент знаходиться в Росії.

Знай. ua писав, що вічно "легітимний" Янукович не зможе навіть сказати останнє слово, в лікарні його більше немає. Адвокати вже збирають останні довідки.