16 листопада з президентом-втікачем Віктором Януковичем трапилася халепа. Він отримав серйозну травму під час гри в теніс і був госпіталізований. На наступний день "легітимний" відправився доліковуватися у приватну клініку, де лежить до цих пір. Передає "Фокус".

Травмпа президента не здалася б нікому чомусь незвичайним, якби не співпала з останнім словом Януковича в Оболонському райсуді у справі про його держзраду. Юристи колишнього президента заявили, що він не може ходити, а тому і виступити.

Януковича готові були вислухати навіть лежачим, але в призначений час він не з'явився, через щодовелося перенести засідання суду на 5 грудня. Суддя уточнив, що він може це зробити "навіть сидячи або лежачи".

Варто відзначити, що останнє слово, що Янукович повинен був зачитати 19 листопада, це його право, а не обов'язок. Суддя може оголосити вирок і без промов екс-президента, так що, по суті, йому пішли на зустріч.

Про стан Януковича зараз відомо дуже мало. Незрозумілий його діагноз, стан і в цілому умови, в яких він отримав серйозну травму. Але у користувачів соцмереж є свої припущення на цей рахунок.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Звичайно, більшість засумнівалося в діагнозі Януковича. Деякі навіть припускають, що екс-президент може інсценувати свою смерть, тільки б не відповідати перед законом.

Януковичу пригадали його старі травми, особливо найпопулярнішу - від яйця.

ЗМІ повідомляють, що Янукович потрапив до лікарні з серйозною травмою хребта та коліна. За їхніми даними, травму він отримав під час гри в теніс https://bit.ly/2A5Rc3U

Geplaatst door Новинач op Zondag 18 november 2018

Нагадаємо, адвокат, ледве стримуючи сльози, розповів про "пекельні муки" Януковича.

Раніше Знай.ua повідомляв, мережу жахнуло останнє фото президента-втікача.

Також Знай.ua писав, український екс-президент Віктор Янукович потрапив у Москві в реанімацію.