Компанія "Данон Україна" прокоментувала свій рекламний ролик для російського ринку, в якому знявся актор Михайло Пореченков.

Про це йдеться в повідомленні на сторінці компанії в Facebook.

"Компанія Данон в Україні є частиною всесвітньо відомої міжнародної Групи, яка працює в 140 країнах світу. Локальні офіси в кожній країні функціонують незалежно, опрацьовуючи завдання та виклики підпорядкованих ринків та керуючись локальними потребами споживачів. Саме тому, ми в Україні не можемо впливати на формування рекламної, комерційної та комунікаційної політик інших країн, зокрема і Росії", - сказали в компанії.

Дорогі наші друзі та споживачі, Спостерігаючи розголос щодо рекламної кампанії бренду Актімель в Росії, не можемо...

Geplaatst door Данон Україна op Dinsdag 9 juni 2020

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Варто уточнити, що Пореченков знявся в рекламі йогурту Actimel, який виробляє французька компанія. Користувачі в коментарях до відео розкритикували Danon за співпрацю з актором і закликали бойкотувати продукцію.

Як відомо, Пореченков у жовтні 2014 року незаконно відвідав окуповану частину Донбасу, де відкрив вогонь з великокаліберного кулемета в бік українських військових, які захищали Донецький аеропорт. Щодо актора порушено кримінальне провадження за статтею "тероризм", його оголошено в розшук.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, новий міністр культури Ткаченко з "1+1" дав зелене світло санкційним акторам Путіна.

Як повідомляв портал Знай.uа, скандальна Асмус зізналася в коханні головному "сепаратисту", який закликав вбивати українців.

Також портал Знай.uа писав, що одіозний Пореченков поплатився за вбивства на Донбасі.