Президент Володимир Зеленський зобов'язаний виплатити штраф за порушення карантину під час відвідування кафе в Хмельницькому.

Про це глава держави заявив журналістам на брифінгу в Чернігові.

"Можна зняти маску, так краще чути, а то буде, як на Хмельниччині, випишуть мені штраф, і, в принципі, правильно зробили", - сказав Зеленський на початку підходу до преси.

Зеленський, фото Instagram
Зеленський, фото Instagram

У свою чергу на Facebook-сторінці прес-служби МВС з'явилася інформація про те, що адміністративні протоколи було складено на власника кафе і його відвідувачів: Зеленського, керівника Офісу президента Андрія Єрмака, його першого заступника Сергія Трофімова, головного санлікаря Віктора Ляшка, голову Хмальницкой ОДА Дмитра Габінета і мера Хмельницького Олександра Симчишина.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Варто уточнити, що штраф за порушення карантину становить від 17 000 до 34 000 грн.

#Хмельницький: За фактом порушення карантинних обмежень поліцейські склали адмінпротоколи на власника та відвідувачів...

Geplaatst door МВС України op Woensdag 10 juni 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 3 червня Зеленський під час робочої поїздки у Хмельницький з членами свого офісу відвідав місцеве кафе і випив там каву, хоча робота закладу на вхід відвідувачів була тоді заборонена.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський похвалився "елітним" життям президента – замість сцени Кварталу кортежі і вертольоти.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський сховався від злиденних пенсіонерів за стіною охорони – "Не Хмельницький, а лігво ворога?".