З'явилася інформація, що "слуга народу", президент України Володимир Зеленський перебуває з робочою поїздкою у місті Хмельницький. Там "гарант" замість офіційних зустрічей і вирішення державних справ Зеленський віддався улюбленій справі — пробіжці.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу "Україна в шоці".

Володимир Зеленський, фото Telegram-канал "Україна в шоці"
Володимир Зеленський, фото Telegram-канал "Україна в шоці"

Володимир Зеленський, фото Telegram-канал "Україна в шоці"
Володимир Зеленський, фото Telegram-канал "Україна в шоці"

"Зеленський любить швидкість. В ході робочої поїздки до Хмельницького президент компанії 3-х охоронців вийшов на ранкову пробіжку. Він похвалився журналістам, що пробіг 8,25 км і спалив 740 ккал. "Я дуже люблю біг, провітрюється мозок", - зізнався Зеленський.", - пишуть автори публікації.

Популярні новини зараз
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Варто нагадати нашим читачам, що Володимир Зеленський планує провести Трійцю на острові в Азовському морі. ЗМІ стало відомо, що президент Володимир Зеленський зібрався відпочити на Трійцю неподалік від Мелітополя та Кирилівки. Гарант планує провести найближчі вихідні на Азовському морі, а саме на Бирючому острові.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, пол Верховної Ради окропили стодоларовими купюрами, вже не соромляться.

Як повідомляв Знай.uа Пальчевський нагадав Зеленському невиконані обіцянки.

Знай.uа писав, франківчанка стала правою рукою глави Моз Степанова - що відомо про Ірини Садов'як.