Суд Києва дав дозвіл на затримання Владислава Мангера, щоб доставити його на засідання. У справі про вбивство херсонської активістки Катерини Гандзюк він проходить як замовник.

Печерський районний суд міста Києва дав дозвіл на затримання голови Херсонської обласної ради Владислава Мангера з метою приводу його на засідання. Про це повідомила організація "Хто вбив Катю Гандзюк".

"Незалежний експерт, якого залучили прокурори, з'ясував, що Мангера можна транспортувати в Київ у присутності лікаря. Адже стан його здоров'я абсолютно дозволяє йому подорожувати в столицю", – йдеться в повідомленні.

Владислав Мангер, РБК
Владислав Мангер, РБК

Зазначимо, що 11 червня прокуратура відновила досудове розслідування щодо Владислава Мангера і Олексія Левіна у справі вбивства Катерини Гандзюк

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

12 червня Печерський суд Києва задовольнив клопотання прокуратури про примусовий привід Мангера для обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

А вже наступного дня, 13 червня, підозрюваний у замовленні нападу на активістку Катерину Гандзюк Владислав Мангер опинився у лікарні. На думку активістів, так він намагався уникнути примусового приводу до суду.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, головний підозрюваний у справі Гандзюк знову на посаді

Як повідомляв портал Знай.ua, підозрюваного у справі Гандзюк Мангера нагородили медаллю

Також Знай.ua писав, слідство назвало імена замовника та організатора у вбивстві Каті Гандзюк