Підозрюваний в організації вбивства Катерини Гандзюк голова Херсонської облради Владислав Мангер вийшов на роботу.

"Мангер вийшов на роботу. Дякую прокуратурі за роботу, ви чудові. Дякую, місцевим Батьківщині та БПП, які навіть не починали збирати голоси за відставку Мангера. Ще раз пересвідчився, що вашим партіям вбивства — ОК. Продовжуйте далі", - написав на сторінці у Facebook Іван Оберемко.

Як відомо, 11 лютого голові обласної ради Херсонської області Владиславу Мангеру оголосили підозру в організації вбивства активістки Катерини Гандзюк.
Згодом генпрокурор Юрій Луценко розказав, як, за версією слідства, Мангер готував убивство Гандзюк.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Катерина Гандзюк
Катерина Гандзюк


Вночі 15 лютого суд обрав Мангеру запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із правом внесення застави в розмірі 2,5 млн грн. Пізніше його адвокат вніс за нього заставу, і голова облради вийшов на волю.


Мангеру вдягнули електронний браслет. Він запевняв, що нікуди не тікатиме і навіть повернувся на роботу в облраду.
3 квітня суд відмовився взяти Мангера під варту, але зобов'язав його носити електронний браслет. 6 березня Шевченківський суд відсторонив Мангера від посади голови Херсонського облради до 6 квітня.

Дивіться: Армія налаштована проти Порошенка, - Бацман

Нагадаємо, правозахисниця розповіла про майбутнє розслідування справи Гандзюк.

Як повідомляв Знай.ua,чиновник зі "справи Гандзюк" пояснив раптову відставку.

Також Знай.ua писав, що Роман Синіцин поставив найстрашніше питання Порошенку.