Парочка дорослих дітей легко попрощалася зі старою матір'ю, жінку просто вигнали з квартири. Гроші, звичайно, поділили між собою. Старенькій купили діряву покинуту халупу в селі, щоб вона їм не заважала. Несподівано біля покинутої матері з'явилася нова сім'я.

Жінка жила заради своїх дітей, але вони навіть у гості не приходили до неї. Катя з чоловіком переїхали до нової квартири в кінці березня. Яке ж це щастя мати своє житло, та ще в центрі міста. Вони довго йшли до своєї мрії, і нарешті вона здійснилася. Про цю історію пишуть у соціальних мережах свідки афери, за умови анонімності. Для цього імена було замінено.

Катя з донькою і сином часто гуляли у дворі. Поки діти гралися на дитячому майданчику, жінка спілкувалася з сусідками. Особливо вона здружилася з бабусею Машею. Її добрі очі випромінювали скільки теплоти і світла, що Катя завжди після спілкування зі старенькою відчувала себе спокійно і легко. Марія Федорівна дуже нагадувала їй маму.

Літня сусідка завжди була рада Каті і її дітям. З кожним днем їх дружба міцніла. То Катя пирогів спече, щоб пригостити бабусю, то Марія Федорівна зв'яже шкарпетки для синочка. Багато красивих речей в'язала старенька для сім'ї Каті. Чоловік навіть ходив на роботу в светрі від Марії Федорівни, а донька любила вбиратися в яскраво-червону сукню, яку зв'язала бабуся Маша. Катя думала, що старенька самотня, але якось за чашкою чаю сусідка розповіла, що у неї дві доньки. Потім принесла альбом з фотографіями, і сказала:

— Це моя старша донька, Світланко, — бабуся погладила фотографію зморшкуватою рукою.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

- Гарна така, — вирішила підбадьорити її Катя.

- Так, вона хотіла бути артисткою, але не склалося. Тепер працює в театрі, костюмером. Вона часто їздить на гастролі, вдома майже не буває, — намагалася виправдати доньку старенька.

Потім Марія Федорівна показала фото молодшої доньки, у якої теж дуже щільний графік на роботі. "Та ще й зять недолюблює мене", — розговорилася бабуся. "Всі вони в мене хороші, тільки дуже зайняті", – з гіркотою в голосі промовила Марія Федорівна.

Квартира, скріншот: YouTube
Квартира, скріншот: YouTube

Каті дуже шкода стало бабу Машу, вона переймалася за неї, адже старенька була такою самотньою. Але якось Катя зустріла у дворі жінку, дуже схожу на доньку літньої сусідки. Вона прямувала просто до під'їзду, де жила Марія Федорівна. Виявилося, що це дійсно була її донька. Обидві доньки зачастили до баби Маші, навіть зять якось прийшов і приніс фрукти. Катя тільки раділа за стареньку, думала, що у дітей прокинулася совість і вони нарешті будуть приїжджати до матері. Але не тут-то було.

Довелося жити ось так, скріншот: YouTube
Довелося жити ось так, скріншот: YouTube

Минув місяць, Катя не хотіла заважати бабусі спілкуватися з дітьми, тому не заходила до Марії Федорівні так часто, як раніше. Зустрівши незнайому жінку, яка виходила з квартири сусідки, Катя відчула неприємний холодок.

- Як там баба Маша? — запитала Катя у жінки.

- Не знаю. Я купила квартиру у молодої пари, і не в курсі про кого ви питаєте, — відповіла блондинка.

Виявилося, що діти вигнали бабусю з квартири, щоб продати житло. А їй купили крихітний будиночок, десь на околиці села. Катря ходила, як у воду опущена. У неї все валилося з рук. Ледве дочекалася вихідних, щоб поїхати з чоловіком до Марії Федорівни і все дізнатися докладніше.

Ніколи не ображайте матерів

Коли Катя з чоловіком і дітьми зайшли в хату-розвалюху, де поселили бабу Машу, то Каті стало зле. У стелі були дірки, на стінах цвіль, а підлога… Як можна було поселити рідну матір в такому місці? У селі залишилося кілька будинків з мешканцями, всі вже давно переїхали до міста. Але це не зупинило доньок, яким потрібні були гроші. Вони вигнали бабусю з квартири в це пекло, бо були потрібні гроші! Катя була шокована. Вона не могла заспокоїтися всю дорогу, її душили сльози.

На другий день жінка приїхала у село і забрала бабу Машу до себе. Діти обожнюють стареньку, тепер вони живуть разом. А влітку збираються на море. Як же бабуся Маша? Вона теж поїде на море, а як же без неї, адже сім'я повинна бути завжди разом.

На превеликий жаль цю просту істину багато хто не розуміє. Вони кривдять своїх матерів, які їх люблять більше за життя…

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Холостяк" Добринін похвалився покупкою величезної квартири у розпал кризи.

Як повідомляв Знай.uа пішли чутки про роман покинутого Харламова з пишногрудою зіркою.

Знай.uа писав, під Дніпром диявольський вогонь поглинув квартиру - чоловіка винесли на ношах вперед ногами.