Міністр культури Олександр Ткаченко відреагував на рішення Національної суспільної телерадіокомпанії України (НСТУ) про заборону 12-річному школяру Максиму Ткачуку брати участь у дитячому "Євробаченні".

Читайте Знай в Google News!

Глава Мінкульту на брифінгу 12 серпня заявив, що НСТУ – це незалежна конституція, яка дотримується власного статуту і правил, за якими вони відбирають учасників.

"Якби мене запитали, як би я це вирішував, то я б вирішував іншим способом, але я не керівник НСТУ", - зазначив Ткаченко.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, конкурсна заявка на участь у нацвідборі для дитячого Євробачення 12-річного школяра-сироти Максима Ткачука була анульована чиновниками Національної суспільної телерадіокомпанії України. Хлопчик лідирував в онлайн-кастингу претендентів.

Як повідомляв портал Знай.uа, голова організаційного комітету дитячого "Євробачення" Ярослав Лодигін заявив, що учасник Максим Ткачук не зможе взяти участь у відборі. Дитина брала участь в одному з пісенних конкурсів, організованих Російською Федерацією.

Також портал Знай.uа писав, що 12-річний Максим Ткачук набрав необхідну кількість лайків для участі в Нацвідборі на Євробачення. Однак НСТУ відмовила хлопчику в участі і видалила ролик з його виконанням композиції "Джамайка".