Видання "Українська правда" подало запит, у відповідь на який апарат Верховної Ради надав дані про щомісячні витрати на маски і дезінфікуючі засоби. Виходячи з цього стало зрозуміло, що за час пандемії коронавірусу на ці захисні засоби народним депутатом було витрачено близько 700 тисяч гривень.

Читайте Знай в Google News!

Гроші виділені з державного бюджету. "За період з 1 березня по 6 жовтня 2020 року Управлінням справами Апарату Верховної Ради витрачено 698 309, 84 грн на закупівлю масок і дезінфікуючих засобів", — дослівно написано у відповіді. При цьому, стверджується, що тести на COVID-19 нардепам державою не оплачуються.

За словами спікера Верховної Ради України Дмитра Разумкова, коронавірусом перехворіли 52 народних депутати, станом на 7 жовтня, а сьогодні до них додався скандальний "Слуга народу" Микола Тищенко.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

І, виходячи з фотографії, зробленої під час пандемії у ВР, багатьом депутатам маска не потрібна, вони спокійно обходяться без неї.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Стефанчук обігнав Разумкова в розмірі зарплати: скільки отримав голова Верховної Ради у вересні.

Як повідомляв "Знай.ua", волонтер розповів про поїздки Зеленського на Донбас до президентства: чим займався на передовій " боєць кварталу"

Знай.ua писав, Арахамія з "Слуги народу" зібрався скоротити ЗСУ: на що підуть зекономлені гроші. За словами політика, збільшення боєздатності армії необхідне Україні для стримування військової агресії з боку РФ.