У середу, 11 листопада, протестувальники в Єревані закликали прем'єр-міністра Вірменії Нікола Пашиняна піти у відставку до півночі.

Читайте Знай в Google News!

У разі відмови вони пригрозили самостійно "вирішити питання з його відходом", пишуть росЗМІ.

Водночас опозиція зібрала підписи для скликання позачергового засідання парламенту, яке було заплановане на 18:00. Політики заявили, що, якщо прем'єр не піде у відставку, вони скликають прес-конференцію, на якій розкажуть про подальші дії.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Пізніше стало відомо, що позачергове засідання парламенту Вірменії не відбулося через відсутність кворуму. Там з'явилася лише віце-спікер парламенту Олена Назарян. Організатори мітингу з вимогою відставки Пашиняна закликали людей розійтися по домівках і чекати на розвиток подій.

Як відомо, протести в Єревані почалися після того, як між Вірменією, Азербайджаном і Росією було підписано угоду про припинення війни в Нагірному Карабасі 9 листопада.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, у Вірменії після взяття Карабаху Азербайджаном почалися протести: щити, кийки і затримання.

Як повідомляв портал Знай.uа, протестувальники біля будівлі уряду Вірменії в Єревані побили спікера парламенту Арарата Мірзояна. Таким чином люди відреагували на заяву Пашиняна про припинення війни в Нагірному Карабасі.

Також портал Знай.uа писав, що на екстреному саміті лідерів країн ЄС, який пройшов у форматі відеоконференції та був присвячений боротьбі з пандемією Covid-19, прийняли рішення про введення "нових і дуже тривалих санітарних заходів".