На Буковині ветерани АТО вийшли до мерії обласного центру і зажадали міську владу відреагувати на загибель військових у зоні ОНС в найближчі дні. Мітинг пройшов сьогодні 24 липня. Про це пише Погляд.

за Причиною обурення воїнів стала загибель військового медика і військовослужбовця в сірій зоні на Донбасі. Протестувальники вимагали від міської влади дати оцінку таким діям і ситуації. Також вони ще раз нагадали, що війна йде і далі і далі гинуть солдати.

Варто нагадати, Знай писав, як в Дніпрі проводжали в останню путь морпеха, загиблого на Донбасі Ярослава Журавля. Це він пролежав у сірій зоні кілька діб в очікуванні допомоги, але так і не дочекався її. Прощання із загиблим пройшло 23 липня в селі Андріївка Верхньодніпровського району Дніпропетровської області. Жителі села стали на коліна перед мікроавтобусом, в якому везли тіло бійця.

Крім того, Знай повідомляв, що окупанти на Донбасі продовжують порушувати досягнуті домовленості і за останню добу 8 раз обстріляли українських захисників. В черговий раз путінські найманці використовували заборонені Мінськими угодами види зброї з великим калібром. Двоє бійців у результаті цих обстрілів отримали поранення і були доставлені в медичні установи.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що на Донбасі путінські окупанти знову обстріляли позиції українських воїнів. Такі дані надали громадськості у штабі ООС після закінчення доби 23 липня. Вже після початку доби 24 липня бойовики знову обстрілювали позиції. Протягом 23 липня було поранено 4 бійця.