Вчора, 18 серпня, до поліції повідомила чернівчанка, що пізно ввечері її малолітня донька пішла з дому та не повернулася.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

На пошуки зниклої дитини одразу виїхали слідчо-оперативна група Чернівецького відділу поліції, співробітники сектору ювенальної превенції ГУНП в Чернівецькі області та екіпажі Управління патрульної поліції.

Правоохоронці перевірили можливі місця перебування зниклої та вже за 20 хвилин встановили її місцезнаходження. Як виявилось, у дівчинки виникла суперечка з матір’ю, під час якої вона пішла до батька, який проживає окремо.

Протиправних дій щодо неї за час відсутності не вчинялося. Правоохоронці повернули дитину матері та провели з ними профілактичну бесіду для уникнення подібних випадків у майбутньому.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Нагадаємо, що стало відомо про те, що в Бердянську відразу троє маленьких дітей самовільно покинули табір. Повідомляється, що три вихованці спеціальної загальноосвітньої школи інтернату пішли з дитячого табору» Лелека " сталося це у вівторок, 18 серпня.

Хлопчики 2008 і 2010 років народження пішли з табору вдень, близько 14:00. Станом на ранок середи, 19 серпня, вони вже були знайдені і повернуті. З ними все добре, але, де вони весь цей час були - не повідомляється.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Чергове приховане підвищення залізничних тарифів може вплинути на фінальну вартість проектів великого будівництва, - експерт

Також портал «Знай.uа» писав, що Юлія Подольська розкрила деталі пережитих нападів: справі перешкоджає заступник генпрокурора Мамедов

Також портал «Знай.uа» писав, що Клієнти Київобленерго зможуть передавати показання лічильника і замовляти обслуговування через смартфон