У Чернівцях помер завідувачий навчально-виробничими практиками Чернівецького коледжу Львівського національного аграрного університету Віктора Гаджі.

Про це повідомляють на фейсбук-сторінці коледжу.

"Колектив та вся студентська спільнота Чернівецького коледжу ЛНАУ висловлює глибоке співчуття з приводу передчасної смерті завідувача навчально- виробничими практиками ГАДЖІ Віктора Степановича....

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Він був людиною мудрою та розважливою, ніколи не забував про проблеми тих, хто поруч.

У роботі щедро ділився своїм досвідом, допомагав людям, завжди був відкритий добротою своєї душі і серця.

Порядність і чесність – це найголовніші риси характеру Віктора Степановича.

Низько схиляємо голову перед відходом у вічність в самому розквіті сил і творчої енергії людини, яку ми поважали і шанували за мудрість, професіоналізм, далекоглядність, доброзичливість.

Розділяємо біль тяжкої втрати з сім’єю та друзями Віктора Степановича та глибоко сумуємо з приводу його смерті", - ідеться в дописі.

"Дуже шкода, що передчасно від нас пішов добрий друг, наш дорогий Віктор Степанович! Спочивайте з миром!", - співчувають втраті в коментарях.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що у Порошенка померла теща: ″Ми з Мариною осиротіли″

Також портал Знай.uа писав, що "хрещеного батька" Орбакайте і Лепса терміново відвезли до лікарні: хвороба прогресує

Також портал Знай.uа писав "Закінчується кисень...": лікар показав останнє повідомлення пацієнта, від цих рядків завмирає серце.