З сусідньої Росії прийшли вельми сумні новини. З'явилася інформація, що відомого продюсера, заслуженого артиста РФ терміново госпіталізували до лікарні з коронавірусною інфекцією covid-19.

Читайте Знай в Google News!

Про цю тривожну новину стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу "Mash".

Віктор Дробиш, фото: biographe.ru
Віктор Дробиш, фото: biographe.ru

"У відомого композитора, автора пісень Христини Орбакайте, Григорія Лепса і "Бурановских бабусь" — позитивний тест на ковід і пневмонія. Він в стані середньої тяжкості, але лікарі вирішили підстрахуватися і покласти Дробиша до лікарні, щоб хвороба не розвинулася в більш важку форму.", - пишуть автори публікації.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що пісні його авторства співають Крістіна Орбакайте, Валерія, Стас П'єха, Григорій Лепс, Микола Носков та інші.

Також варто нагадати нашим читачам, що теща п'ятого президента України Петра Порошенка померла від коронавірусу. У вівторок, 10 листопада від ускладнень, пов'язаних з коронавірусом, померла мати Марини Порошенко Людмила Переведенцева. Мати Марини Порошенко Людмила Переведенцева перебувала в одній з київських лікарень з covid-19. Вона була у важкому стані.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, "Закінчується кисень...": лікар показав Останнє повідомлення пацієнта, від цих рядків завмирає серце.

Як повідомляв Знай.uа, Київщина стала лідером за деклараціями, лікарі завантажені по самі вуха.

Знай.uа писав, у кого можуть бути антитіла до Covid-19 незалежно від контакту із зараженими: результати досліджень.