В 2020 році в Чернівцях з'явився культурно-мистецький центр, який обійшовся бюджету в 40 мільйонів гривень. Нарешті заклад готовий починати роботу.

Про це на своїй сторінці в Instagram написав мер міста Роман Клічук.

"Зараз нам необхідно скласти чіткий план: як задіяти його можливості якомога ефективніше. Над цим працює широке коло людей: від працівників управління культури та членів виконкому до громадських діячів.

скріншот: Instagram Романа Клічука

І мені приємно повідомити всім, що перша подія в нашому з вами комунальному культурно-мистецькому центрі імені Івана Миколайчука відбудеться вже цієї п’ятниці, 5 лютого. Це буде творчий вечір нашої письменниці Оксани Драчковської, яка запросила приєднатися до дійства своїх друзів – чернівецьких музикантів. Упевнений, що все буде надзвичайно цікаво, тож не проґавте!", - написав Роман Клічук.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

скріншот: Instagram Романа Клічука

Нещодавно мер Чернівців Роман Клічук взявся за одну з найболючіших проблем не тільки в місті, але й в усій Україні - проблему корупції. На своїй сторінці в Instagram очільник міста розповів, що провів зустріч з представникаими програми "Антикорпуційна ініціатива ЄС", яка діє з 2017 року.

Раніше Роман Клічук заявляв, що планує відмовитися від зарплатні. Окрім посади мера, Клічук володіє мережею магазинів та кількома ресторанами у Чернівцях. Він зазначив, що вважає за потрібне відмовитися від мерської зарплатні, яку йому нараховує держава, та переправляти кошти на благодійність.

Разом з тим підвищення комунальних тарифів, особливо в умовах пандемії, це знущання над власними громадянами. Про це мер Чернівців Роман Клічук написав на своїй сторінці в Instagram.