Під час купання в річці, 17-річний хлопець отримав травму хребта.

Про це інформує "Перший міський".

Згідно з інформацією підліток проводив час з друзями в парку ім. Мершавцева. Він пірнв в річку. Після цього отримав серйозні пошкодження шиї і перелом хребта.

Хлопця госпіталізували і відправили на операцію в лікарню ім. Мечникова в місті Дніпро.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, що у Русанівському каналі рятувальники знайшли тіло чоловіка. Як повідомили у Головному управлінні Державної служби України з надзвичайних ситуацій, чоловік перепливав Русанівський канал і потонув.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в озері Заплавном в Дарницькому районі Києва потонув чоловік. Водолази вирушили на пошуки тіла чоловіка, і знайшли його на відстані 30 метрів від берега на глибині 8 метрів.

Також портал "Знай.uа" писав, що в селі Студенок Ізюмського району на Харківщині загинула дитина. В одну мить лід тріснув і хлопчик провалився у воду.