У п'ятницю, 12 липня в рамках робочої поїздки в Дніпро приїхав президент України Володимир Зеленський. Гарант відразу ж відправився на інспекцію Південної об'їзної.

Про це повідомляє Інформатор.

Будівництво другої черги об'їзду Дніпра почалося ще в 2013 році. Тоді вдалося зробити маленький відсоток всіх робіт. Для завершення робіт необхідні фінансові вливання. Гарант поцікавився кількістю витрачених коштів на будівництво.

Керівництво облавтодору надало гаранту план по будівництву на 2019 рік. Сторони дійшли згоди і вирішили, що роботи необхідно розпочати вже в цьому році і постаратися закінчити у наступному.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Південна об'їзна буде з'єднувати Запорізьке шосе з Південним мостом. Це необхідно для того, щоб розвантажити міські дороги.

Наступною локацією, яку відвідає Володимир Зеленський у Дніпрі, стане Новий міст.

Нагадаємо, Романенко підказав Зеленському, де взяти зброю проти Росії: "Тоді у Путіна будуть проблеми".

Як повідомляв Знай.uа Зеленський відмінив парад до Дня Незалежності, українці вибухнули: "Феєрверки на крові, поки країна в *опі".

Також Знай.uа писав майбутнє вже прийшло: Зеленський взяв в команду відомого футуролога, хто він і що буде робити.