У Дніпрі все частіше трапляються пограбування в людних місцях. Злодії облюбували території вокзалів, лікарень і магазини саме в таких місцях найчастіше можна стати їх жертвою. У зловмисників налагоджена схема і працюють вони зазвичай в парі або групою.

Про це інформує портал "dnepr.info".

31 серпня правоохоронці затримали учасницю подібної угруповання в Дніпрі. Вона попалася на крадіжці гаманця у районі 12-го кварталу. Однак незабаром її відпустили за браком тяжкості вчиненого порушення.

З'ясувалося, що затримана працює в парі або з чоловіком, або з представницею ромської національності. Працювали за такою схемою: співучасниця відволікає увагу, жінка спустошує кишені жертви і зникає з місця. Чоловік приходить двом жінкам на допомогу, коли ситуація виходить з-під контролю і потрібно вирішити конфліктну ситуацію.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Нагадаємо, що на Амурському мосту водії помітили хлопця. Дніпрянин стояв за перилами і було видно, що він хотів зістрибнути. Чоловік кілька годин тому стояв на тому ж місці і так само хотів зістрибнути.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua" патрульним вдалося врятувати самогубцю в Харкові. Чоловік вирішив звести рахунки із життям і зістрибнути з сьомого поверху харківського висотки.

Також портал "Знай.ua" писав, що патрульні поліцейські у Львові врятували життя чоловікові. Він намагався зістрибнути з моста.