На Дніпропетровщині правоохоронці знайшли чоловіка, який "замінував" торговельний центр.

Про це повідомляє інформаційний портал "34.ua".

У неділю, 22 вересня в поліцію міста Кам'янське надійшло повідомлення про мінування торговельного центру на проспекті Свободи. Правоохоронці оперативно прибули на вказане місце, але вибухових пристроїв та речовин не виявили.

Правоохоронці почали розшукувати анонімного "мінера". Правоохоронці оперативно встановили його особу. Ним виявився 47-річний місцевий житель. Він перебував у стані сильного алкогольного сп'яніння і, щоб розважитися, вирішив повідомити про замінування торгового центру.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Чоловіка затримали, йому загрожує штраф від 48 тисяч до 96 тисяч 100 гривень, або арешт терміном до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років.

Нагадаємо, що в міську інфекційну лікарні з попереднім діагнозом харчове отруєння звернулися 53 учня одеської школи № 11.

Як повідомляв Знай.ua , всесвітньо відома ясновидиця Ванга передбачила важкі випробування до кінця 2019 року.

Знай.ua писав, що 19 вересня, поки весь Київ стояв а вухах через мінування мостів і ТРЦ.