У Дніпрі незабаром будуть зведені два нових храми Православної церкви України. Дві пам'ятні капсули в стіни майбутніх будівель заклав предстоятель ПЦУ Епіфаній, повідомляє його прес-служба в Facebook.

Як стало відомо, в місті збираються звести Свято-Андріївський храм і Благовіщенський жіночий монастир.

У своєму зверненні до віруючих під час церемонії закладання капсул Епіфаній зазначив, що цього моменту чекали багато поколінь. Їх нащадки повинні прийняти дар єдиної Української православної церкви і розвивати її надалі.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Прес-служба ПЦУ в Facebook

«На цьому шляху є чимало перешкод і в майбутньому їх буде не менше. Але наша спільна молитва долає їх», - додав предстоятель ПЦУ.

Він зазначив, що опір супротивників не заважає ПЦУ динамічно розвиватися, створюючи нові храми і отримуючи визнання з боку інших помісних православних церков.

Нагадаємо, раніше Епіфаній закликав до скасування Різдва 7 січня

Як повідомляв портал "Знай.uа", митрополит Епіфаній звернувся з сенсаційною заявою до українців

Також Знай.uа" писав, що в грудні українцям подарують додатковий вихідний