У Дніпрі стався курйозний випадок в одною з сімей по вулиці Космонавтів. Рідні подумали, що їх 82-річна бабуся зникла і підняли на вуха поліцію, хоча сама вона просто сховалася в іншій кімнаті. Про це розповідає місцеве видання "Дніпро оперативний".

У Дніпрі шукали 82-річну бабусю, яка сховалася за шторою / скріншот з відео

Повідомляється, що в середу, 20 травня, у Дніпрі на вулиці Космонавтів коло півночі чоловік подзвонив в поліцію з проханням про допомогу. Він розповів, що зникла його бабуся, яка страждає віковою деменцією (недоумство). За словами онука, бабуся вийшла з дому близько 10 хвилин тому і з тих пір так і не повернулася.

Співробітники Патрульної поліції приїхали на виклик і почали обстежувати район. В ході розслідування виявилося, що бабуся весь цей час перебувала вдома і просто ховалася за шторою в іншій кімнаті. На даний момент жінка відчуває себе добре, з нею все в порядку.

У Дніпрі шукали 12 годин зниклого хлопчика, фото: скріншот з відео

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто нагадати, що нещодавно під Дніпром пропав 7-річний хлопчик, який втік від бабусі і дідуся, пішки відправившись в інше місто. Як повідомляється прес-служба Національної поліції в Дніпропетровській області, сам дитина проживає в місті Кам'янське, але на час карантину батьки його відправили в село Новомиколаївка.

21 травня дитина вирішив покинути село і відправиться в назад в Кам'янське пішки. Бабуся і дідусь про це не знали і відразу ж звернулися в поліцію. Через 12 годин активних пошуків із залученням фахівців, хлопчик був знайдений і повернутий в село, а от батьків викликали у відділення поліції на бесіду.

Нагадаємо, в Дніпрі розшукується чоловік, який виїхав на заробітки, та так і не повернувся.

Як повідомляв портал Знай.иа в Дніпрі пропала 43-річна жінка.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі через три місяці пошуків знайшли зниклого хлопця.