Мешканці Дніпра, які відмовилися від централізованого опалення, віддавши перевагу електричному аналогу, стурбовані питанням, до якого числа діє пільговий тариф на оплату електроенергії. Відповідь на це питання дали в прес-службі компанії YASNO в Дніпропетровській області.

Для тих дніпрян, які використовують електроопалення, пільговий тариф діє у період з 1 жовтня по 30 квітня. У цей період нарахування проводяться за розрахунком 0,9 гривень/кВт•годину, за умови споживання до 3000 кВт•годину в місяць. Якщо ця норма буде перевищена, то розрахунок буде проводитися за тарифом 1,68 гривень/кВт•годину.

При закінченні опалювального сезону, тобто в період з 1 моя по 30 вересня, дніпряни з електроопалення будуть оплачувати електроенергію за стандартними тарифами – 0,9 гривень/кВт•годину, за умови споживання до 100 кВт•год електроенергії. Якщо ця норма буде перевищена, то тариф піднімається до 1,68 гривень/кВт•годину.

У Дніпрі розповіли, скільки триватиме пільговий тариф для споживачів електроопалення / скріншот з відео

У YASNO повідомляють, що всі їх клієнти можуть знову оформити пільговий тариф на оплату електроенергії в опалювальний сезон. Для цього необхідно надати документи про правильній установці електроопалювальних установок. Якщо споживач збирається змінити тип опалення на електричне, йому необхідно для початку звернутися до оператора системи розподілу, до мережі якого підключений будинок, і після внести зміни в договір.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, раніше дніпрянам пояснили, чому в місті піднімають ціну на воду.

Як повідомляв портал Знай.иа, влада Дніпра можуть запустити холодну воду за цінами гарячої.

Також Знай.иа писав, що під Дніпром цілий місто може залишитися без опалення.