У Дніпрі в ніч з 7 на 8 червня чоловік збирався стрибнути з Нового мосту, однак патрульна поліція прибула якраз вчасно. Про подробиці події розповідає видання "Інформатор".

Повідомляється, що інцидент стався в ніч на 8 червня в центрі Дніпра на Новому мосту. Молодий чоловік був без футболки і кидався під машини на проїжджій частині. Пізніше він просто сів на дорогу. Співробітники патрульної поліції помітили його завдяки камерам відеоспостереження "Безпечне місто".

У Дніпрі молодий чоловік збирався зістрибнути з Нового мосту / фото: Інформатор

Коли чоловік попрямував до поручнів і вже збирався стрибати вниз, до місця події швидко під'їхав наряд поліції. Правоохоронці намагалися налагодити контакт з молодим чоловіком, проте той відпирався і ігнорував слова патрульних. Коли одному з них все ж дозволили підійти, поліцейські миттю кинулися до чоловіка і відтягнули на безпечну сторону. У той же час ситуацію на воді контролював водний патруль.

На місце прибула швидка допомога", медики якої оглянули чоловіка та передали в руки правоохоронців. Ті, в свою чергу, доставили його в Соборне відділення поліції, а пізніше – в спеціалізований заклад.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, раніше в одному з київських супермаркетів чоловік намагався продати охоронцям ручну гранату.

Як повідомляв портал Знай.иа, у центрі Дніпра загорівся колишній квітковий ринок, розташований по вулиці Барикадній.

Також Знай.иа писав, що дніпрянка ледь не стала жертвою зіпсованого молока.