Не тільки депутати Дніпровської міської ради володіють величезними сумами і нерухомістю – їх дружини також відзначилися знатними доходами. Про це повідомляє видання 49000.com.ua, посилаючись на декларації дружин дніпровських депутатів.

Ельвіра Краснова

Відомо, що дружина лідера партії "Громадська сила" Загіда Краснова за 2019 рік отримала дохід у розмірі 11 млн 916 тис. грн. Здебільшого дохід йшов від цінних паперів і акцій, а інші кошти були отримані від здачі майна в оренду, цінних паперів, повернення оплати за медичні послуги, фінансової допомоги та "бонусів" від банку.

У володінні Ельвіри перебуває багато нерухомості та земельних ділянок по кілька тисяч квадратних метрів. З прикрас вона задекларувала годинник Breguet з колекції Reine de Naples 2011 року.

Ельвіра і Загід Красновы / фото: 49000.com.ua

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Оксана Примаркова

Дружина депутата від "БПП" Камимля Примаркова в 2019 році отримала 415 тис. грн. у ході підприємницької діяльності та 43 тис. грн. заробила за основним місцем роботи. Крім цього, Оксана отримала страхові виплати від компанії "ЮНІВЕС". У декларації дівчина зареєструвала 100 тис. дол. готівкою.

У володінні дружини депутата є безліч нерухомості та земельних ділянок в Дніпропетровській, Чернігівській та Івано-Франківській областях. З прикрас Оксана Примакова носить годинник Rolex та Omega, а також ювелірні прикраси Van Cleef, Tiffany і Chopard.

Оксана Примаркова / фото: 49000.com.ua

Яніна Гороховська

Дружина депутата від "БПП" Михайла Горохівського за минулий рік заробила 10 млн. 186,8 тис. грн. 9 млн. 287 тис. грн. з цієї суми виявилися подарунком від Щучинской Галини, з якою Яніна Гороховська володіє спільною земельною ділянкою. Інші гроші були отримані в ході підприємницької діяльності. В її володінні також знаходитися ресторан "Рів'єра" на Маршала Малиновського.

Яніна задекларувала безліч нерухомості та земельних ділянок в Дніпропетровській області та транспортні засоби Toyota Land Cruiser 200 2014 року вартістю 1 млн 227 тис. грн і позашляховик Mersedes-Benz GLE 350D 2018 року випуску вартістю 2 млн 627 тис. грн.

Яніна Гороховська / фото: 49000.com.ua

Нагадаємо, раніше Староскольцева розкрила очі городян на "темні справи" Філатова.

Як повідомляв портал Знай.иа, Філатов показав у Дніпрі "глухий кут Коломойського" і погрожував журналістам "стовп ганьби".

Також Знай.иа писав, що Борис Філатов прокоментував останні події у країн, тобто