У четвер, 18 червня у відстійнику для води на Південному машинобудівному заводі у Дніпрі виявили фрагменти людського тіла. Поліція Дніпра просить городян допомогти в опізнанні загиблого. Про нові знахідки повідомляє "Інформатор".

Нещодавно, у розпорядженні поліції була лише футболка, з якої складно було визначити особу загиблого(ї). На даний момент у розпорядженні правоохоронців крім футболки є кофта темного кольору і кисть руки, на якій мається татуювання. Експерти не можуть визначити особу жертви, оскільки тіло довгий час знаходилося у воді.

Кисть руки і кофта загиблого(їй) / фото: Інформатор

Футболка загиблого(їй) / фото: Інформатор

На футболці ще зберігся фрагмент малюнка. Можливо, що ви бачили таку футболку у якогось знайомого. На знайденій кисті руки також є розмите татуювання, яке може допомогти в опізнанні особистості. Якщо вам щось відомо, то негайно зверніться до Дніпровського відділення поліції за номером: (067) 609-92-28, (095) 471-81-97 або будь-яким іншим зручним способом.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

За фактом події поліція Чечелывського відділення поліції внесла відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 115 КК України (умисне вбивство).

Нагадаємо, що в Дніпрі поліція розшукує 32-річного злочинця.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Дніпрі власниця продуктового напала на журналістів.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі водій сміттєвоза не помітив напарника і переїхав його.