У Місті Дніпро трамвай збив пенсіонерку два дні тому, а її останки досі лежать на рейках. Місцеві жителі в люті і вимагають закликати комунальні служби до відповідальності. Так, користувачка Facebook Людмила Марго пише, що зверталася в поліцію, просила допомогти знайти служби, які відповідають за прибирання залишків загиблої з проїжджої частини.

"Цікаво, як двоє діб їздять водії трамвая, бачачи на колії останки убитої?", – написала дніпропетровчанка.

Комунальні служби нерідко халатно ставляться до своїх обов'язків, однак на цей раз перейшли всі межі. Трупний запах, засохла кров і картина не для людей зі слабкими нервами, що відкривається перед очима перехожих ( в тому числі з дітьми) -це вже підсудна справа. Хто і коли нарешті прибере останки загиблої з трамвайних рейок? Людмила Марго справедливо цікавиться, як взагалі можуть водії спокійно їздити по колії.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Чи вони продовжують гратися гаджетами і їм досі не до проїжджої частини?" – Обурена мешканка Дніпра.

Трагедія сталася ще 29 жовтня, на перетині Донецького шосе та вулиці Богомаза. Трамвай наїхав на пенсіонерку і семирічну дівчинку. Дитині вдалося вижити – дівчинку госпіталізували, а ось травми пенсинерки виявилися несумісними з життям.

Нагадаємо, раніше Знай.uа писав, що під Києвом переповнений автобус потрапив у смертельну ДТП.

Також ми повідомляли ще про одне смертельному дорожньо-транспортній пригоді в Дніпрі. Воно також сталася частково з вини комунальних служб, а точніше – через невідремонтовані дороги. На дорозі утворилася яма, в яку влетів автомобіль і вилетів на зустрічну смугу, де і сталася трагедія.

Тим часом у Мексиці постраждалі у ДТП паломники влаштували самосуд над винуватцем пригоди і забили його до смерті.
Відомо, що аварія сталася в муніципалітеті Чалько. Під час того, як паломники прямували в місцеву церкву, на них налетів фургон на високій швидкості. Повідомляється, що в результаті ДТП загинула одна людина, ще 38 отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Після дорожнього інциденту, паломники, які не постраждали в результаті аварії, витягли водія з фургона і почали бити його. Чоловік помер на місці від отриманих травм.