У центральному мексиканському штаті Мехіко група людей забила до смерті водія фургона, який врізався на величезній швидкості в натовп паломників.

Цю інформацію повідомили місцеві ЗМІ.

Відомо, що аварія сталася в муніципалітеті Чалько. Під час того, як паломники прямували в місцеву церкву, на них налетів фургон на високій швидкості. Повідомляється, що в результаті ДТП загинула одна людина, ще 38 отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Після дорожнього інциденту, паломники, які не постраждали в результаті аварії, витягли водія з фургона і почали бити його. Чоловік помер на місці від отриманих травм.

Зараз місцева поліція розслідує пригода.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, в столиці сталася ДТП. Відомо, що в районі станції метро Берестейська не змогли розминулися легковий автомобіль і трамвай.

За попередньою інформацією, водії Audi і трамвая не змогли вибрати безпечну динаміку руху. Легкова машина спочатку поступалася громадського транспорту, а потім різко почала рух.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", у п`ятницю, 26 жовтня, в Києві на Європейській площі відбулася ДТП. Відомо, що зіткнулися три легкових автомобіля. Аварія сталася близько 15:30. На щастя, жертв і постраждалих вдалося уникнути.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що виходячи на маршрут і надаючи послуги з перевезення, водій повинен дотримуватися правил дорожнього руху. Перевізник повинен забезпечити безпеку і комфортне обслуговування пасажирів.