Перед селом Рогозів на Бориспільській трасі сталася страшна ДТП. Про це повідомляє dtp.kiev.ua на своїй сторінці в Facebook.

Жесткое ДТП с пострадавшими на Бориспольской трассе. Перед Рогозовом, со стороны Борисполя, столкнулись микроавтобус и легковой автомобиль. Обе машины очень сильно разбиты. Подробности и информация о количестве и состоянии пострадавших выясняется. На месте работает патрульная полиция. #ГСЧС и врачи скорой Видео : Борис Викторович Присылайте Ваши фото/видео 0937713333 Viber/Telegram #дтп #Киев #авария #фото #сегодня #хроника #dtp #dtpkiev #dtpkievua #accident #kiev #дтпкиев #полиция #борисполь #рогозов #скорая

Geplaatst door dtp.kiev.ua op Vrijdag 5 oktober 2018

Як наголошується, аварія сталася з боку Борисполя. На місці працює патрульна поліція, ДСНС і лікарі швидкої допомоги.

Про масштаби аварії кажуть слова одного з очевидців в соцмережі: "Машини просто немає".

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

Як повідомляється в прес-службі Нацполіції, зіткнулися автомобіль ЗАЗ "Славута" і пасажирський мікроавтобус Mersedes Sprinter. Третьою жертвою ДТП став автомобіль HOLMATRO.

Водій авто "Славута" загинув на місці. Четверо пасажирів автобуса постраждали і були госпіталізовані.

Раніше повідомлялося, що українців сколихнула новина про те, що київський водій потрапив у жахливу ДТП.

Як повідомив РБК-Україна з посиланням на прес-центр Держслужби з надзвичайних ситуацій у Києві, рятувальники витягли з Дніпра автомобіль, в салоні якого виявили тіло мертвого водія.

У службі вже розповіли про те, що 4 жовтня, об 11:38, рятувальники отримали інформацію про те, що неподалік від вул. Дніпровська набережна в Дарницькому районі столиці, в річку Дніпро скотився легковий автомобіль.

Дізнавшись про подію, рятувальні служби одразу ж підключилися до допомоги потерпілому. Відомо, що на місці події рятувальники і групи водолазів з допомогою водолазно-рятувального спорядження дістали автомобіль і виявили в ньому тіло чоловіка 1959 року народження.

Як додали в самій службі:

"Автомобіль знаходився на відстані 25 м від берега і на глибині 6 метрів. Зараз встановленням причини трагедії займаються правоохоронні органи".

Нагадаємо, в Тверській області сталася страшна аварія, зіткнулися два пасажирські автобуси.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", харківські копи супроводжували "швидку", збили пішохода, підібрали і поїхали далі.

Також "Знай.ua" писав, київський трамвай збив легковик, протягнувши по колії.