Моторошний інцидент стався 14 вересня на Південному мосту в Дніпрі. Близько 12 години дня зіткнулися мікроавтобус Opel і легковий автомобіль Skoda. Про це повідомляє прес-служба поліції Дніпропетровської області в Facebook.

"Дорожньо-транспортна пригода сталася 14 вересня близько 11:45 на Південному мосту м. Дніпро. В результаті зіткнення вантажного мікроавтобуса Opel і легкового автомобіля Skoda на місці аварії загинули водій Skoda 1985 року і його пасажир 1992 року народження", - сказано в повідомленні.

Водій легковика рухався по Південному мосту у напрямку ж/м Перемога. Він попав в яму, внаслідок чого втратив керування і виїхав на зустрічну смугу руху і зіткнувся з мікроавтобусом.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Мікроавтобус Opel прямував зі сторони вулиці Яснополянської, коли в нього влетіла Skoda. Пасажир і водій легковика загинули на місці.

Повідомляється, що чоловіки 1992 і 1985 року народження виявилися затиснуті в автомобілі. З цієї причини на місце аварії викликали бригаду ДСНС.

Водій мікроавтобуса отримав травму голови, однак від госпіталізації відмовився. Він розповів, що їхав на невеликій швидкості і намагався уникнути зіткнення, але, на жаль, у нього не вийшло.

Легковий автомобіль стиснуло від потужного удару і на дорогу витекло масло. На Південному мосту працювали патрульні екіпажі і кілька "швидких". Вдень 14 вересня було ускладнено рух у бік Придніпровської. На місці аварії проводилися слідчі дії.

Нагадаємо, ще один послідовник Зайцевої зніс зупинку, ріки крові, багато жертв. Під Харковом автомобіль на повному ходу влетів в зупинку.

Як повідомляв "Знай. ua", студенти з Йорданії влетіли в маршрутку, є жертви. Правоохоронці встановлюють всі деталі аварії.

"Знай. ua" писав, що водій протаранив маршрутку і заблокував трамвайні колії. Обійшлося без жертв і постраждалих.