В селі Краснопілля Дніпропетровської області маленька дівчинка врятувала життя цуценят, яких викинули на смітник. Про добрий вчинок юної зоозахисниці розповіли волонтери спільноти "КОВЧЕГ Товариство Захисту Тварин (Дніпро)" в Facebook.

У Краснопіллі нелюди викинули двох цуценят на місцеве сміттєзвалище на вірну загибель, але, на щастя, їх знайшла дівчинка, яка була неподалік. Жаліслива мала почала підгодовувати малюків чим могла, а пізніше перенесла їх поближче до свого дому, щоб далеко не ходити.

Сама дівчинка живе з бабусею і дідусем, а постійно годувати собачок у них не було можливості. У зв'язку з цим, вони відшукали контакти волонтерської групи з Дніпра по захисту тварин. Зоозахисники з радістю приїхали і забрали цуценят під свою опіку.

Під Дніпром дівчинка врятувала двох цуценят від загибелі / фото: КОВЧЕГ Товариство Захисту Тварин (Дніпро) в Facebook

Ця дівчинка, нехай вона ще маленька, але людина з якої треба брати приклад, є чому повчиться дорослим у таких добрих дітей. На вакцини і утримання допомоги не було, але наші волонтерські душі гріє одна лише думка, на заміну нам прийдуть достойні люди продовжувати справу, яку вже скільки років поспіль ми не кидаємо., - написали волонтери.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У притулку написали, що на даний момент вони збираються прищепити цуценят і віддати в добрі руки.

Нагадаємо, що в озері дніпровського парку Глоби з'явилися незвичайні пташенята.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі 12-річний хлопчик зловив 5-кілограмову щуку.

Також Знай.иа писав, що Погоди невідомі викинули в сміттєвий бак цуценя, якому тиждень від народження.